Hozzávalók: |
Elkészítés: |
görögdinnye, vörösbor, porcukor, citromlé |
A görögdinnyét kimagozzuk, kockákra vágjuk, és turmixoljuk. Egyéni ízlés szerint hozzáadunk vörösbort, porcukrot és citromlevet. 2-3 órára hutőbe tesszük. A csésze aljába helyezett dinnyegolyókkal tálaljuk. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes. |
Elkészítettem, finom a leves. Még érdemes tálaláskor citromhéjas tejszínhab galuskákkal megbolondítani. Úgyis kevés a kalória a görögdinnyében!!!! :) Még a végén lefogynánk...