recept: Hideg görögdinnyeleves, Kifőzde
Hideg görögdinnyeleves
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

görögdinnye,
vörösbor, porcukor, citromlé


A görögdinnyét kimagozzuk, kockákra vágjuk, és turmixoljuk. Egyéni ízlés szerint hozzáadunk vörösbort, porcukrot és citromlevet.
2-3 órára hutőbe tesszük.
A csésze aljába helyezett dinnyegolyókkal tálaljuk.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Forrás: Internetes gyűjtés alapján módosítottam.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.07.30. Utoljára frissítve: 2008.08.04.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 12:34:15 - 2.19)
Hozzászólások:

Maci mami (2012-07-29 18:49:00):
Elkészítettem, finom a leves. Még érdemes tálaláskor citromhéjas tejszínhab galuskákkal megbolondítani. Úgyis kevés a kalória a görögdinnyében!!!! :) Még a végén lefogynánk...

Megjegyzés a recepthez